Om Strandheim hyttetun og camping

Dette er et idyllisk hytttun med 11 sjarmerende hytter, og et perfekt sted for å campe med telt. Vi har også mulighet til å ta imot enkelte bobiler eller campingvogner.Området hyttene ligger i beskrives som urørt skogsterreng. Samtlige av hyttene har utsikt mot vannet og bades i kveldssol!

Den vakre norske naturen omkranser stedet og framstår fredelig og eksotisk. Her vokser markblomstene vilt og du vil finne et rikt fugle- og dyreliv. Strandheim Hyttetun er kjent for sine velholdte hytter og hyggelige miljø.

Stedet egner seg godt for voksne par, gjerne med barn som ønsker en natur opplevelse knyttet til overnattings tilbudet. Nedenfor hyttene kan man benytte en flott strandlinje. Her er det forholdsvis langgrunt, så selv de minste kan nyte avkjølingen fra det friske fjellvannet!

Vi har eget godt utstyrt fellesanlegg som inneholder kjøkken med kjøleskap, komfyr, stekeovn, samt mulighet til å hygge seg rundt bordet mens man tilbereder sitt måltid.

I tillegg til fellesanlegget finner du dame og herretoalett med gode dusj fasiliteter. Les mer detaljert under Utleie og overnatting.

Bildegalleri
Se bilder fra stedet
Leie og overnatting
Informasjon om vårt tilbud
Aktiviteter
Hva du kan gjøre i nærområdet
Vår posisjon:
N60⁰57.836’ E9⁰17.023’